lauantai 15. kesäkuuta 2013

Moi!

Moikka! Anteeksi hiljaisuudesta! Tällä kertaa tää ei oo ollu tahallista; mun sähköpostiin on yritetty hakkeroida viimeisen 2 kuukauden aikana ainakin 10 kertaa ( ! ) ja oon koko ajan joutunut tekee tililleni muutoksia salasanasta alkaen. Onneksi gmail on siitä fiksu että tajuaa aika hyvin tällaiset hakkerointiyritykset ja oon saanut puhelimeen samantien asiasta ilmoituksen.

Tällä kertaa nämä sähköpostiongelmat toi sen että en oo päässy kirjautuu tänne yli viikkoon! Nyt sain ylläpidon kautta hommat järjestykseen ja pääsin tänne vihdoin! Kiitos muutamalla ihanalle kommenteista, ihanaa että täällä vielä jaksetaan pyöriä! :)

Sain nyt tarpeekseni näistä ongelmista ja teenkin tänään uuden sähköpostin ja yritän saada tämänkin toimimaan sillä.

Mitäs tänne kuuluu? Noh, siitä saatte kuulla ihan videolla maanantaina enemmän. Ja miksi maanantaina? Silloin selviää jotain ihan todella mahtavaa!

Mutta nyt meen siivoo meidän keittiön kaaoksen ja palaan illalla :) Mulla ei oo oikein mitään suunnitelmia viikonlopulle, jos vaan ottaisi rennosti, sillä ensi viikonloppuhan on juhannus, jota mennään viettämään S:n sukulaisten kanssa mökille, kaikkea muuta kuin rauhallinen viikonloppu luvassa siis! ;) Hauskaa luvassa!

Mitäs muiden viikonloppusuunnitelmiin kuuluu?

2 kommenttia:

  1. Heips! Tervetuloa takaisin, löysin tämän uudelleen viritetyn blogin vasta äsken! Toivottavasti saadaan taas asukuviakin;)Ja hienoa että elämäntaparemontti sujuu, jos saisi inspiraation itselleenkin! Mutta eihän tästä tule pelkkä laihdutusblogi;)
    Kikka

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kikka! Kiitos, kiva kun oot mukana! :) asukuviakin tulee ;) Ainut huono puoli mulla on tällä hetkellä se, että mulla ei ole järkkäriä. Eli puhelimen kuvilla ja kaverin olles paikalla voin saada parempilaatuisia kuvia :( Tosin ideana on ostaa viimeistään ensi kuussa olympus, joten siihen saakka ;)

      Ja ei pelkoa, laihistelublogia tästä ei tule todellakaan ;) Ehkä silloin tällöin voin asiasta kertoa jotain mutta en sen kummemmin :)

      Poista

Heippa ja kiitos jo etukäteen kommentistasi :) Kommentisi tulee näkyviin hyväksynnän jälkeen :)