maanantai 3. kesäkuuta 2013

Boobies

Heippa!

Huh heijaa mikä päivä. Aamulla suuntasin ensimmäiseen työvuorooni uudessa työpaikassa ja ihan hauskaa siellä olikin :) Sen jälkeen painuttiin Sampan kanssa rannalle ja ajattelin vielä ennen nukkumaanmenoa jumittua koneelle tutkimaan Lumingerien sivuja, koska mulla on tällä hetkellä A: huutava pula rintaliiveistä B: haluaisin yhdet olkaimettomat rintsikat.


Mustat // Nudet ( Kuvat lainattu Lumingerie.fi )

Olkaimettomat, hyvin istuvat rintaliivit. Voisi rauhassa pukea päällensä olkaimettomat mekot.



Mustat // Mintut ( Kuvat Lumingerie.fi )

Parit kauniit rintaliivit. Onneksi meidän isorintaisesten päälle ei enää ole vaikeuksia saada kunnollisia rintaliivejä. Vaikkakin olen vielä sitä mieltä, että lisääkin valikoimaa kaivataan :)

Hyvät alusvaatteet ovat, kuten varmasti jokainen nainen jo tietää, tai ainakin pitäisi tietää, erittäin tärkeät. Ne eivät saa puristaa tai kiristää ja varsinkin rintaliivien oikea koko, jo oman mukavuuden kannalta, on suht tärkeä asia. Itse opin asian aika myöhään :D

Niin ja joo, onhan se ihan kiva tunne, kun päällä on kauniiden päällysvaatteiden lisäksi kauniit alusvaatteet ;) Käytetään niitä nuhjuisia pikkareita ja rumia rintsikoita sitten vaikka siellä kuntosalilla :) Itsellä ainakin on paljon kauniimpi ja itsevarmempikin olo kun päällä on kauniit alusvaatteet.

Tätäkään postausta ei sitten ole maksettu ;) Itse vaan nyt satun haaveilemaan vähän laadukkaammista alusvaatteista tällä hetkellä, niille kun olisi, tai no, alusvaatteille yleensäkkin, enemmän kuin iso tarve tällä hetkellä :)

Minä lähden nyt nukkumaan, aamulla täytyy jaksaa herätä taas puoli kuuden aikaan. Pahoittelen etten postaillut varsinaista kuulumispostausta tänään, tänne kun ei oikein kuulu kovinkaan kummoisia uusia kuulumisia. 

Jenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heippa ja kiitos jo etukäteen kommentistasi :) Kommentisi tulee näkyviin hyväksynnän jälkeen :)